ME AND MY FAMILY

By: wan zaidah wan ishak

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Sunday, 1-Feb-2009 16:55 Email | Share | | Bookmark
HULL

my bdayy today
ammar order omellete
 
View all 69 photos...
SAT 27/12/08Hari ni kami sight seeing kat Hull town, kebetulan hari ni Husna's 6th bday so kami celebrate kat Little Chef during b/fast time...


Friday, 30-Jan-2009 21:13 Email | Share | | Bookmark
GATESHEAD

empangan
 
 
View all 50 photos...
THU 25/12/08from norwich kami ke new castle...on the way kami singgah kat angel of the north, then kami singgah gateshead...hari ni pun bandar masih sunyi, yg best kami boleh park je kereta kat mana-mana tak perlu cari masuk car park...so tak penat berjalan...


Wednesday, 28-Jan-2009 22:49 Email | Share | | Bookmark
NORWICH AND GREAT YARMOUTH

 
 
 
View all 96 photos...
WED 24/12/08 sempena cuti christmas kami bercui ke north uk, bandar pertama yg kami singgah norwich, pastu ovenight kat great yarmouth...senyap sunyi town...kami je dok berlegar dlm town maklum le christmas..


Saturday, 17-Jan-2009 22:32 Email | Share | | Bookmark
STRADFORD UPON AVON

 
depan rumah William Shakespeare
 
View all 73 photos...
SAT 17/01/09dah lama tak update...leka dan asyik kat facebook http://en-gb.facebook.com/
kalau nak ikutkan bandar biasa je...tapi sebab dia tempat kelahiran William Shakespeare...ramai le yg dtg ke sini termasuk le kami...more detail clik http://www.shakespeare-country.co.uk/
on the way back kami singgah kat Bicester Village, meninjau saki baki christmas sale.....maka habis le saki baki £££ yg tinggal heheh..


Wednesday, 5-Nov-2008 09:24 Email | Share | | Bookmark
BIRD WORLD

menu raya 6
tamu kami
car boot sale
View all 26 photos...
SUN 19/10/08sebenarnya dah lama hubby book ticket online untuk kesini tapi baru ari ni berkesempatan. sebelum pegi, kami celebrate raya 6.
On the way kami singgah dulu Emirates Stadium then singgah car boot sale nearby the stadium.
Enjoy jugak pegi bird world ni...


[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net