ME AND MY FAMILY

By: wan zaidah wan ishak

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]
Thursday, 3-Jul-2008 15:57 Email | Share | | Bookmark
DISNEYLAND PARIS day 1

P & O ferry
window shopping dlm ferry
 
View all 32 photos...
SUN 25/05/08 Kami sebenarnya plan nak ke Isle of Wight, tapi tiekt feri nak ke pulau tu lebih kurang aje dgn tiket feri ke Europe, kami pun tukar plan ke Disneyland Paris, lagipun ada promotion kids under 7 stay n play free - Husna dapat le tiket masuk free.



Thursday, 3-Jul-2008 15:28 Email | Share | | Bookmark
CHANGING GUARD

on the way to hte palace
nana n fasha
with sue
View all 10 photos...
SAT 24/05/08 Hari ni askar dari Malaysia(they are here since last few weeks) join sekali dlm changing guard kat Buckingham Palace. Walaupun tak berpakat dgn Shahrul, sampai je tepi pagar istana terus ternampak Sue and the kids. Semanagat patriotik berkorbar-kobar bila dengar lagu barisan kita dimainkan.


Wednesday, 21-May-2008 14:34 Email | Share | | Bookmark
WHEELATHON

husna and the group
ammar
amzar
View all 13 photos...
WED 14/05/08 Annual joint Southbank - Jack Taylor School (sekolah kanak-kanak istemewa) sponsored wheels event took off at Paddington Rec. Centre Mr Wayne PE( Sports teacher) arranged for a special send-off with Marvin, who promotes the NFL in Britain and is associated with the Miami Dolphins. Round and round the track all the children and their teachers and administrators made their way in varying combinations using many kinds of wheels and footwork. The Jack Taylor children were welcomed warmly by Ms Treftz (principal) and many of the students helped them around the track, taking them by the hand or pushing their wheelchairs.
Normally the kids will count how many round they made and it depends to the parents how much per round they will pay for the donation....kami buat dek je bab-bab ni...
Untuk acara ni students boleh guna apa saja yg beroda kecuali basikal dan kebanyakan bawak scooters....termasuklah my kids(for the boys semalam baru hubby beli kat Argos)


Wednesday, 21-May-2008 14:25 Email | Share | | Bookmark
PRIMROSE HILL PICNIC

antara yg dibawa
layang-layang modern
asyik tengok orang main layang-layang
View all 6 photos...
SAT 10/05/08Macam biasa bila Shahrul n Azam buat plan nak picnic kami ikut aje, tempatnya belakang rumah kami tapi ni le first time kami ke sini.
Dari atas bukit ni boleh nampak keseluruhan London, malangnya time kami sampai cuaca agak mendung so view tak berapa clear.


Wednesday, 21-May-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
REGIS ROAD RECYCLING CENTER

briefing
 
sam - hilmi's best friend
View all 8 photos...
FRI 09/05/08 Kat tempat ni orang awam boleh datang untuk buang sampah yang tak diangkut oleh lori sampai ie brg letrik, perabot etc
Ramai betul orang datang - kereta keluar masuk non stop sepanjang kami kat situ, makcik tua pun datang bawak sampah


[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net