ME AND MY FAMILY

By: wan zaidah wan ishak

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 21-May-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
JACKSON'S BOWLING PARTY

ready to bowl
boleh ke angkat tu...
 
View all 8 photos...
FRI 16/05/08Husna being invited to the bowling birthday party at hollywood bowl Finchley, Great North Leisure Park - http://www.hollywoodbowl.co.uk/finchley.php
Dapat jugaklah Husna merasa pegang bola bowling yg beratnya lebih kurang dgn dia....


Wednesday, 21-May-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
BODMIN & BEDRUTHAN STEPS

masuk kedai dulu
kat luar kedai
view dari atas
View all 16 photos...
Plan asal nak turun pantai kat dlm town tapi memandangkan hujan kami pegi ke informaiton centre nak cari tempat menarik untuk dikunjungi..tutup pulak so pusing-pusing ikut sat nav jumpa bodmin railway station bersebelahan dgn museum tentera, ingat naik train so dapat tengok pemandangan dari dlm train tapi fee mahal sangat cancel lagi..tapi kat tepi station ari tu dibuat perkampungan tentera jerman dulu-dulu, adalah askar dok berjalan dari museum tentera ke station tu ingat nak ambik gambar tapi berani la pulak...
dari sini kami ke bedruthan steps tapi hari berkabus so tak view tak clear.


Wednesday, 21-May-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
SEPANJANG PERJALANAN

 
 
 
View all 16 photos...
Gambar yg diambil sepanjang perjalanan kami london-cornwal-london


Wednesday, 21-May-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
INTERNATIONAL NIGHT

middle east
israel
kek meraikan 60 th pembentukan negara israel
View all 18 photos...
FRI 16/05/08 School annual event organised by PTA (parents teacher association).Macam biasalah anything from PTA parents kena volunteer so for this event parents kena bawak food from own country, bila bawak makanan tu kena tulis sekali ingredients.. maklumlah sekolah ni sekolah antarabangsa, masing-masing ada pantang larang tersendiri...
Myself bawak pudding and serimuka (atas permintaan org spore- depa suka sangat serimuka... sampai nak datang belajar cara nak masak)
Kami tak tau la acara ni begitu meriah, next year boleh le mintak sponsor dari TDC taja satu meja untuk MALAYSIA, maklumlah kami satu family aje dari malaysia nak buat satu meja alone tak mampu....


Saturday, 17-May-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
HILMI TURN 8

 
 
hilmi masih dok tercari-cari
View all 11 photos...
TUE 13/05/05Today my 3d son turn 8. Just bring some snack for his class mate. no cake and party this year since he request to go to toys r us to choose his own present.
Sat 17/05 hubby bring him to toys r us near brent cross shopping centre. As I guess he choose to buy a bike, Happens that on that day toys r us do a re-opening celebration
(after they make refurbisment to the shop ) so dapatlah discount sikit (banyak juga sebenarnya..save hubby) so after that we had our lunch ad makan cafe kat portobello
Sun 18/05/08Farah had a play day with Husna since Shahrul had some business with mourne house
janjinya 3pm when hubby fetch the boys from arabic school nak antar balik tapi both belum puas main terpaksalah shahrul datang ambik..so apa lagi turn the parents le pulak buat session borak-borak kosong.


[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net