ME AND MY FAMILY

By: wan zaidah wan ishak

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 4-Nov-2008 12:12 Email | Share | | Bookmark
RUMAH TERBUKA AIDILFITRI 2008 - part 3

Ust's hse - back yard
mmsemua nya nyummy..
enjoy the fireworks
View all 21 photos...
SAT 18/10/08 Rumah Ust Erfino/Ustz Anis kat Ealing, my kids really enjoy coz dpt main bunga api.Ust get a surprise bday cake from his wife.

SAT 25/10/08 Rumah Zie/Oja kat Cambridge. Kami pegi awal sikit pusing-pusing a small town near their hse - St Neots and then on the way back kami singgah kat Galleria factory outlet - kat sini terserempak pulak dgn hubby's boss - Tg Zarina n family, apa lagi my kids and hers play together kebetulan ada pulak bouncing castle and train ride kat dlm tu..


Wednesday, 22-Oct-2008 16:33 Email | Share | | Bookmark
CHELSEA VS ARSENAL

 
 
 
View all 11 photos...
SAT 18/10/08 As promised with Ammar during his bday, we went to Stamford Bridge (Chelsea home stadium), dah sampai kat sini Amzar pulak ngomel nak g Arsenal Stadium so on
SUN 19/10/08 kami pegi pulak ke Emirates Stadium (Arsenal home stadium)...dah sampai sini Hilmi pulak ngomel nak ke Manchester... ha ni tak leh la nak dalam waktu terdekat, maklum le Manchester tu 4hrs drive dari London compare to Arsenal and Chelsea both are in London.


Tuesday, 14-Oct-2008 18:32 Email | Share | | Bookmark
RUMAH TERBUKA AIDILFITRI 2008 - part 2

tanpa berjanji - baju sedondon
'orang dapur' makan dulu
zhohir celebrate his 9th bday
View all 16 photos...
SAT 11/08/08 MAYBANK OPEN HOUSE, buat kat rumah GM, Tg Zarina, semua staff kena duty, either morning shift of afternoon shift, kami pegi seawal jam 10am till 12noon, we then go to Petronas open hse, Pn Rashidah, her husband, Bad is maybank staff. Since rumah Bad dekat dengan Alperton, kami lencong kejap untuk beli beras dan...then kami singgah semula kat rumah Tg - as requested by her. At the end of the day, we and Shahrul/Sue help her to tidy up and tapau apa yg patut.


Sunday, 12-Oct-2008 09:41 Email | Share | | Bookmark
AIDILFITRI 2008 @ MALAYSIA HALL (surau)

ust erfino - pengerusi majlis
pengarah msd buat ucapan
pak syed terima surat penghargaan
View all 10 photos...
THU 09/10/08 Bersempena dengan program mingguan yang selalu dianjurkan oleh Ust Erfino pada setiap hari khamis, this week program ditukar kepada sambutan raya, after solat maghrib pengarah MSD buat ucapan ringkas, bacaan tahfiz alquran (part of surah albaqarah), persembahan nasyid, penyampaian surah penghargaan kepada para penaja prgram ramadhan, slid show program ramadhan then after solat isyak makan time...


Wednesday, 8-Oct-2008 19:27 Email | Share | | Bookmark
RUMAH TERBUKA AIDILFITRI 2008 - part 1

ita's hse
 
lina's hse
View all 20 photos...
Nampaknya kemeriahan aidilfitri tahun ni berterusan, sebabnya setiap hari hingga hujung minggu ada aje jemputan rumah terbuka kami terima, selalunya kat london ni lepas raya pertama je habis le mood raya (kecuali sabtu dan ahad)
rabu 1/10 @ shahrul/ita
khamis 2/10 @azam/lina
jumaat 3/10 @ shahrul/sue
sabtu 4/10 @ office of defence adviser (colonel md tajri),cimb,firdaus/izan,fazil/mas
ahad 5/10 @ kazan,rizal(maybank),rizal(pnb)/maza, msd (kami tak pegi)
Alhamdulillah, dapat le menghilangkan penat masak raya pertama, dapur kami cuti seminggu..
ha ha ha, lagipun menu yang disediakan semuanya menyelerakan + - apa yang dimakan dapat cover puasa ramadhan tempoh hari ...tu baru minggu pertama, tunggu......... minggu kedua dan seterusnya(kalau ada lagi yang menjemput kami le...)




[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net