ME AND MY FAMILY

By: wan zaidah wan ishak

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 8-Oct-2008 16:24 Email | Share | | Bookmark
AMMAR TURN 10

ammar dah tinggi dari amzar
bday boy tgh potong cake
the cake -
WED 08/10/08 he request to bring cup cake to the class, I just bought from sainsbury's, luckly got offer 3 for 2(beli 3 bayar untuk 2 aje)
tapi buat juga choc cake kat rumah, present dah beli masa balik msia ari tu.. tapi dia dok mintak juga nak hadiah...maybe we will buy something from chelsea stadium shop, maklum le ammar ni peminat chelsea


Saturday, 4-Oct-2008 11:07 Email | Share | | Bookmark
AIDILFITRI 2008

 
 
 
View all 14 photos...
TUE 30/09/08 Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin kepada ibu bapa kami yg berada di Pasir Mas Kelantan dan Bukit Katil Melaka. Tidak di lupakan semua adik-beradik dan saudara-mara yg berada di Melawati, Tmn Permata, AU5 Keramat, Melaka, Muar, Johor, Spore, Kuantan dan Pasir Mas. Salam sayang dan rindu dari kami di sini.

Awal pagi dah bangun selesaikan apa yg patut di dapur bagi persiapan rumah terbuka. Solat Aidil Fitri pagi tu diadakan di Malaysia Hall. Tetamu kehormat Menteri Luar - Dato' Seri Utama Dr. Rais Yatim. Macam selalu solat Aidil Fitri di imami oleh Ust. Elfino - terimakasih datang rumah kami di petang raya.

Kami ingin mintak maaf banyak pada Azam n Lina sekeluarga termasuk juga Shahrul n Sue sekeluarga sebab tak dapat singgah beraya pagi tu lepas solat.....nasi dengan acar tak siap lagi kena balik rumah cepat.

Kepada semua yg hadir dirumah kami ni terima kasih banyak-banyak. Mohon maaf terpaksa bersesak-sesak di dlm rumah sebab balconi tak dpt digunakan....hujan dan ada tetamu yg hadir tak dapat kami layan dengan sempurna.

SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR BATIN - sama-sama kita berdoa semuga panajng umur dan bertemu semula di Ramadan dan Syawal 2009. Amin.


Sunday, 28-Sep-2008 10:24 Email | Share | | Bookmark
RAMADHAN 2008

trinity court- sue's hse
mourne house - our hse
mourne house
View all 5 photos...
Kalau kat msia bila tiba ramadhan, bazar ramadhan ada di mana-mana, pelbagai jenis makanan dan minuman dijual, kat uk ni tak merasalah kami nak ke bazar ramadhan tu... tapi walaupun tak ada bazar ramadhan bila kami buat potluck untuk berbuka hmm..menunya macam kat bazar ramadhan juga macam-macam ada


Tuesday, 16-Sep-2008 11:49 Email | Share | | Bookmark
MERDEKA CARNIVAL 2008

same signboard every year..
pagi lagi..org tak ramai
port kami pun sama mcm last yr
View all 17 photos...
SAT 30/08/08Kami sampai dah dekat pukul 11 pagi, tapi parking baru 3rd row, bila pusing-pusing kat gerai-gerai pelbagai jenis makan malaysia dijual, semua gerai penuh rasanya macam tak boleh habis tapi menjelang tengahari orang mulai ramai bila kami pusing lagi sekali sebelum balik ingat nak tapau ayam percik - habis rupanya gerai lain pun hampir licin. nasib baik sue bekalkan nasi hujan panas dan kari ayam dapat le kami buat dinner...tq


Friday, 12-Sep-2008 14:29 Email | Share | | Bookmark
ULU YAM

 
 
 
View all 17 photos...
FRI 22/08/08 Bila pegi pantai kat UK ni kami tak bagi kids main air maklum le airnya sejuk macam ais so kami janji bila balik msia nak bawak pergi pantai, tapi tak berkesempatan so plan nak ke sunway lagoon, alih-alih my sis ajak k ulu yam hem.. elok sangat le tu banyak jimatnya
ulu yam just 20mins drive from our hse, puas anak-anak main air tambah pulak their cousin join sekali


[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net