ME AND MY FAMILY

By: wan zaidah wan ishak

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Friday, 12-Sep-2008 10:53 Email | Share | | Bookmark
WEDDING

aku terima ...
bride n dayang
 
View all 10 photos...
SAT 16/08/08 Masa balik KB tempoh hari sempat pegi wedding my cousin, yang bestnya tarikh kawin dia sehari selepas our 12th anniversary (15/08/96) so this year kami sambut anniversary atas pelamin...so tak de le hubby bagi kad @ cake mcm selalu. tumpang kek pengantin je lah...


Friday, 29-Aug-2008 14:07 Email | Share | | Bookmark
MALAYSIA - HOME SWEET HOME

 
 
 
View all 40 photos...
SAT 2/08/08This year me and the kids balik dulu, followed by hubby on 6/8, since my dad still not well, my mom tak dpt le nak sambut we all kat airport so on 4/8 we all terus balik KB, back to KL on 6/8. Hubby arrived 7/8 and 8/8 terus balik Melaka/Muar. 11/8 - 13/8 hubby seminar kat Mandarin Hotel 14/08-18/8 balik lagi ke KB coz that day hubby tak ikut kami balik..plan asal nak balik Melaka lagi sekali tapi memandangkan banyak urusan rasmi dan tak rasmi kami yang belum selesai kami pun tak jadi balik...tambah pulak myself kena gastrik 2 hari terbaring...tengok schedule kami mengalahkan DSAI..ha..ha..tapi dalam dok sibuk sibuk puas le kami pekena durian dan pelbagai local fruits dan
sempat jugalah kami bawak the kids to Plaza Low Yat to buy their PSP and PS2 - much much more cheaper compare to UK
We back to UK on 24/08/08


Thursday, 31-Jul-2008 17:43 Email | Share | | Bookmark
MALAYSIA WEEK

 
 
secawan sirap RM3.00
View all 10 photos...
THU 31/07/08 Selalunya Malaysia week kat london ni dibuat kat Covent Garden, this year dibuat kat Potters Field yang terletak antara City Hall and Tower Bridge. Me and the kids went there nearly lunch hour so we met hubby there, berpusing juga kami cari dia maklumlah tertinggal hp kat rumah nasib hilmi ternampak dia - ramai juga office-mate hubby yang kami jumpa kat sini.
Tengah nak makan satay datang pulak org RTM suruh buat ucapan raya


Tuesday, 29-Jul-2008 20:54 Email | Share | | Bookmark
AMZAR TURN 11

cake
present
 
View all 6 photos...
TUE 29/07/08 Hari ni genap usia anak sulung kami 11 tahun. Mlm tadi bake choc cake, while I.m busy in the kitchen ammar n hilmi busy looking a present for amzar - they wrap their toy that amzar like most...
Pagi-pagi lagi dah potong kek habis separuh kek tu 4 beradik makan, noon I brought them to brent cross and we had pizza hut for lunch. Too many people, kena que for the seat, ambik order lambat, dah order lama nak tunggu..bila pizza sampai terus ngap lupa nak snap gambar...


Tuesday, 29-Jul-2008 20:07 Email | Share | | Bookmark
PICNIC

 
 
 
View all 24 photos...
Sat 26/7 cadangnya nak ke bird park, tapi my self not well (bad sore throat) tukar plan kami picnic kat balkoni rumah, while waiting for the food to be ready the kids having fun at the garden
Sun 27/7 kids nak pegi park, kami picnic lagi kat hyde park @ lunch time, dinner kami cuba restoran baru kat kilburn - PRINCE OF WALES RESTAURANT


[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net