ME AND MY FAMILY

By: wan zaidah wan ishak

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Saturday, 26-Jul-2008 15:46 Email | Share | | Bookmark
WINDSOR CASTLE

 
 
 
View all 28 photos...
SUN 13/07/08 Kami singgah dulu kat Stamford Bridge - home to Chelsea Football Club
Kat Windsor kami jalan-jalan sekitar town aje, tak masuk pun dlm castle, bila balik kami pilih jalan jauh sikit..sebabnya nak singgah Bicester Village..shopping lagi...


Saturday, 26-Jul-2008 13:30 Email | Share | | Bookmark
ASHFORD, RYE AND HASTING

 
 
 
View all 44 photos...
SAT 12/07/08 Plan asal kami nak ke Clark Factory Outlet di Somerset, tapi bila risik-risik dari Azam katanya nak ke Rye kami divert to Ashford Designer Outlet. Kami bertolak awal pagi, sedang elok habis shopping Azam call dia dah ada kat Rye (about 1/2 drive dari Ashford), kami terus kesana.
Dah puas pusing sekitar bandar Rye yg jalannya naik bukit turun bukit kami ke Hasting tapi sambil tu sempat le pekena fish n chip dan shopping sikit - shopping lagi..?? Di Hasting kami layan anak-anak main kejap then pegi ambik angin yg teramatlah sejuk kat tepi pantai yang berbatu.


Saturday, 26-Jul-2008 13:01 Email | Share | | Bookmark
KEPULANGAN

 
 
 
View all 7 photos...
TUE 01/07/08 C'Nor n C'Su balik msia ari ni. They are in Londor for about 17 days..lain tahun ada rezeki boleh datang lagi...tu pun kalau kami masih disini, nanti boleh belanja kami pegi amsterdam ke germany ke..ha..ha..

MON 07/07/08 My bro Dr W Mohd Faizal n family balik for good after almost 4 yrs kat Birmingham doing his Phd

Dlm perkembangan lain pada 8/7/08 (the day faizal arrived msia, and he direct to KB) my dad kat kampung diserang strok tapi alhamdullilah ari ni 26/7 dia dah dapat berjalan dengan bantuan tongkat berkaki 4. Didoakan Wae kembali pulih sepenuhnya secepat mungkin. AMIN.



Saturday, 26-Jul-2008 12:02 Email | Share | | Bookmark
LIVERPOOL

 
 
 
View all 17 photos...
SUN29/06/08 After check out kami terus memecut ke Liverpool, first destination Albert Dock, after that ke Liverpool Stadium then terus ke London, ari ni semua tempat singgah kejap aje maklumlah petang nanti final Euro 2008, dlm rombongan kami ni semua peminat bola takut le tak sempat nak tengok final..tapi sempat jugalah kami singgah kat Swindon factory outlet kejap..org msia nak buat final shopping sebelum balik


Saturday, 26-Jul-2008 10:19 Email | Share | | Bookmark
LLANDUDNO

 
 
 
View all 12 photos...
SAT 28/06/08 Llandudno is Wales's largest resort, uniquely situated between the Great and Little Ormes with two wonderful beaches, the award winning North Shore and the quiet, sand duned West Shore. Llandudno has kept its Victorian and Edwardian elegance and splendour, despite its modern attractions.
Plan asal kami nak naik cable car, tapi that day cable car tak beroperasi disebabkan cuaca agak berangin.


[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net