ME AND MY FAMILY

By: wan zaidah wan ishak

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 24-Jul-2008 19:08 Email | Share | | Bookmark
SWALLOWS FALLS

 
 
 
View all 19 photos...
SAT 28/06/08 On the way to Llandudno kami pass by this waterfalls, so hubby stop kejap.
Kalau kat Msia, mesti dah penuh orang dok berkelah...kat sini tengok jelah airnya sejuk macam ais.
Dah puas snap gambar sana sini, kami pass by Llugwy river in the centre of the Victorian village of Betws-y-Coed - it just a small town, tapi tourist tetaplah ramai dan kami pun stop le kejap untuk menambahkan lagi pelancong kat situ...sempat le juga shopping sikit sementara hubby bawak kids ke tepi sungai.


Tuesday, 22-Jul-2008 21:04 Email | Share | | Bookmark
SNOWDONIA

 
 
 
View all 29 photos...
SAT 28/06/08Kami sampai kat station Llanberis awal, first train pun belum bertolak lagi so sementara tunggu train nak jalan kami tonton video kat berkaitan snowdonia.
Hari tu windy betul bila sampai kat atas sejuk amat, myself just take a few photos then terus dok dlm train while waiting train to go down...tapi org dari msia tetap dapat bertahan setiap sudut dok posing.
Sayangnya masa kami pergi stesen yg atas sekali tutup so the train stop at Clogwyn station only.


Tuesday, 22-Jul-2008 19:31 Email | Share | | Bookmark
TYE MAWR

 
 
 
View all 10 photos...
27-29/06/08 Tye Mawr is the name of the caravan park where we stay during our holiday to Snowdonia, Wales http://www.park-resorts.com/
Kalau ikutkan kami boleh check-out on 30/06/08, tapi tengok gaya mcm hubby busy aje kat
office - financial year end closing and my sis pun nak balik msia on 1/7 so percutian kami dipendekkan



Friday, 11-Jul-2008 19:53 Email | Share | | Bookmark
BRUGGE...revisit

 
 
 
View all 12 photos...
SUN 23/06/08 Bruges is called : 'the Venice of the North'. This splendid medieval city is one of Belgium's crown jewels. In no other European city the feel and the look of medieval times are so present as here in this city close to the North Sea. - internet

On the way back from Paris, kami melencong kejap ke brugge, sempat le posing sana-sini and buy some souvenirs and we went to pizza-hut buy pizza for lunch before boarding to eurotunnel back to london.


Friday, 11-Jul-2008 12:18 Email | Share | | Bookmark
PARIS....revisit

 
 
 
View all 22 photos...
SUN 22/06/08 Kami tak plan pun nak bawa my sis p paris ni..tapi c'nor beria nak pegi, lagipun all in dia support (ferry, toll,petrol,hotel etc) kami pun okay je lah...boleh tumpang sekali, last time kami pegi hujan, tak puas nak berjalan dan bergambar...
Kali ni pegi cuaca panas terik org dr msia pun tak tahan....pening kepala kena panas
We just went to Eiffel Tour, Louvre Museum, Arc de Triomphe and Place de la Concorde then terus check-in kat Companile Hotel.


[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net