ME AND MY FAMILY

By: wan zaidah wan ishak

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]
Friday, 11-Jul-2008 09:00 Email | Share | | Bookmark
OXFORD AND BURTON-ON-THE WATER

 
 
 
View all 13 photos...
SAT 21/06/08 Since hubby still in his team building excercise, so terpaksalah jadi tourist guide. Dari awal memang ah plan nak bawa sis pergi oxford city (c'su ni memang dari kecik dah berangan nak ke oxford)
Alang-alang dah nak ke oxford kami terus ke burton-on-the-water(BOTW) dulu. Even pakai sat nav ada jugalah tersilap turn especially bila kat round about yang banyak exit tu - kompius sikit le.. selalunya bila dgn hubby drive kat highway je, kalau dlm london memang dah terror...walaupun pernah juga tersesat.

Sesampai je kat BOTW, hujan renyai..org msia ni pantang kena hujan terus le bukak payung kami dah biasa berhujan kat sini..tak heran dah kena hujan. Lepas jalan-jalan kat town kami masuk ke model village.



Thursday, 10-Jul-2008 19:48 Email | Share | | Bookmark
SIS IN LONDON

arrival
buckingham palace
royal albert hall
View all 39 photos...
14/06 - 1/07-08 Akhirnya sampai jugakah my sis (c'nor n c'su - that's what my kids call them)
ke kota london ni..yg untungnya c'su le..fully sponsored by c'nor
First day dia orang ni keluar jejalan kat sekitar london je myself bawakan - tunjuk ajar cara nak naik bas n tube, hari lainya pandai-pandai sendiri le....
Punya le c'su ni excited first day tu apa aje yg dia nampak dia snap gambar...



Saturday, 5-Jul-2008 18:47 Email | Share | | Bookmark
TEAM BUILDING EXCERCISE 2008

 
jam ajaib
dinner
View all 16 photos...
20-21/06/08 Maybank London 2nd Team Building Exercise. Not like last year, hubby's team dapat tempat pertama dari belakang. Tak dapat le bawak balik "cup"...cuma dapat cup of tea je.....ha..ha..


Saturday, 5-Jul-2008 05:44 Email | Share | | Bookmark
SOUTHBANK SPORT'S DAY

husna's best friend, sofia
amzar
 
View all 13 photos...
WED 25/06/08 Ntah apa fesyen acara sukan sekolah ni..acara pertama sukaneka cikgu dgn parents, lepas tu acara tarik tali antara pasukan kemudian barulah acara lainya..tapi tak sempat nak tengok semua acara sebabnya, setiap acara berlainan tempat so students bergilir-gilir ikut grade, anak 4 orang..bila pegi ke grade 2 lontar peluru kat hujung padang grade 3 acara padang grade 4 pulak lontar lembing..kat tengah padang budak tadika main bola...senang cerita saya balik je rumah....tak tunggu semua acara habis
nasib le tak bagi nama untuk volunteer...hari tu cuaca panas sungguh...


Friday, 4-Jul-2008 18:21 Email | Share | | Bookmark
ORGANIC FARM

always with sam
 
tadahan air hujan
View all 9 photos...
FRI 13/06/08 Sekolah ni banyak betul buat lawatan sambil belajar. This the last trip for Hilmi's class. Dah banyak sangat trip sampai parents pun dah ramai yg volunteer nak ikut,terpaksalah myself ikut (maklumlah kita ni class parents)

Sekolah punya motto London as a classroom, tu le every unit of inquiry, each class mesti ada trip.. so senang le keja cikgu tak payah nak ajar lebih bawak je pegi lawatan semua orang ajarkan...


[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net