ME AND MY FAMILY

By: wan zaidah wan ishak

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]
Friday, 4-Jul-2008 17:40 Email | Share | | Bookmark
CORAT-CORET

haziq 1st bday
ammat at orthodontic clinic
depan rumah high com
View all 7 photos...
sorry ya...tiru tajuk dari Dr M n ASR



Friday, 4-Jul-2008 17:34 Email | Share | | Bookmark
SWIMMING

basahkan badan dulu..
tunggu turn
 
View all 4 photos...
WED 11/06/08 Accompanied Husna's class to their swimming lesson at Seymour Leisure Centre


Friday, 4-Jul-2008 17:21 Email | Share | | Bookmark
SUZUKI CONCERT

 
 
 
View all 9 photos...
FRI 06/06/08 Hubby sorang je yg pegi maklumlah parents pun kena ambik tiket nak masuk hall..
like me we just enjoy the photo...


Thursday, 3-Jul-2008 19:25 Email | Share | | Bookmark
DISNEY DAVY CROCKETT

pintu gerbang
check in
just arrived
View all 24 photos...
Sekitar tempat kami menginap semasa ke Disneyland Paris, this place is about 15 mins drive to Disneyland. Macam-macam ada kat resort ni..
grocery store, restaurant, swimming pool Outdoor Indian Camp with teepees, an animal enclosure and Davy's Farm, as well as an indoor children's corner (under parental surveillance) with various activities: Pony rides according to weather conditions Covered tennis and basketball court, quadri-cycle hire, "Davy rockett's Adventure" fitness trail, archery , Horse and pony rides for children. - internet.

Tapi kami tak sempat nak explore semua - masa tak mengizinkan...lebih banyak masa kami kat disneyland.


Thursday, 3-Jul-2008 17:44 Email | Share | | Bookmark
DISNEYLAND PARIS day 2

depan toll gate
security ceck
 
View all 38 photos...
MON 26/05/08 Today hubby, amzar n ammar went to hollywood hotel, me husna n hilmi went to stitch show, then together we went to flying carpet and cars ride.
Like yesterday from the walt disney studio we went to disneyland park. Compare these two parks Disneyland park much more better for the kids.
Berada dalam disneyland macam beradal dialam fantasi...terutama bila masuk ke dalam kedai-kedai souvenir.
We really enjoy, panjang umur ada rezeki kalau boleh nak datang lagi...banyak lagi ride yang tak sempat nak naik.



[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net